Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cut-out
Idén tavasszal minden bizonnyal a meghökkentés volt a cipőtervezők motivációja. Minden olyan dolgot bevetettek, amely heves reakciókat vált ki belőlünk. Az egyik ilyen a csizma megcsonkításával egyenlő cut-out trend. A magas sarkú, orrukat vagy hátukat vesztett csizmáktól kezdve a csizmaszáras balerinákon át a száras gladiátorig minden idetartozik.

New Yorker
New Yorker
Pimkie
Pimkie
Deichmann
Deichmann


Nőcis darabok
Míg tavaly a legnőiesebb darabok mind púderszínűek voltak, idén egyre több a színes, figyelemfelkeltő – és veszélyesen magas sarkú – darab. Az olyan merész színeket, mint a pink, a narancssárga vagy a kék és a türkiz, a természetes kiegészítők lágyítják, mint a fa talprész, a barna bőrpántok és a fonott részletek.

Cipoplaza.hu
Cipőpláza.hu
H&M
H&M
C&A
C&A


Római
A gladiátortrend még mindig tartja magát, jóllehet nem uralkodó. A puritán darabok helyett a kövekkel, fémberakásokkal felékszerezett, színes, kígyómintás pántokkal készült szandálok követelnek maguknak helyet a polcokon. A 2010-es cipődivatra egészében jellemző magas sarkú trend a gladiátorszandálokra is érvényes.

Deichmann
Deichmann
H&M
H&M
Tamaris
Tamaris

 

Férfias
A klasszikus férficipő női lábon a tervezők szerint is szexi. A bőr helyett akár velúr- vagy pamutborítással is találkozhatunk vele. Kétségtelenül az egyik legkényelmesebb tavaszi trenddel van dolgunk.

Mango
Mango
Pull&Bear
Pull & Bear
Vagabond
Vagabond

 

Telitalpú
Az idén parafa talppal hódító platformcipők mellett egyre inkább teret kapnak a szintén parafából, helyenként fából vagy szalmából készült telitalpú darabok is. Viselésüket csak gyakorlottaknak ajánljuk, mert az egybefüggő talpakon könnyen kibillenhetünk az egyensúlyból.

Deichmann
Deichmann
H&M
H&M
Tamaris
Tamaris
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.