Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hétfő-Étrend
Az vagy,amit megeszel,ezért ügyelj arra,hogy egészségesen táplálkozz.Teljes kiőrlésű gabona,rengeteg zöldség,gyümölcs,sovány húsok és hal kerüljenek az asztalra,és messziről kerüld el a zsíros gyorskajákat.

Kép

Kedd-New look
A legszexisebb girl-ök tudják,hogy a siker kulcsa a folytonos megújulás.Ne félj egy új sérótól vagy új ruhafazonok,színek kipróbálásától.Állj rá a sportolásra,hogy bikiniben is csodásan fess majd!

Szerda-Rutin
Hagyd el a berögzült szokásaidat,és garantáltan úgy érzed majd magad,mint akit kicseréltek.Menj másik úton a suliba,lift helyett használd a lépcsőt.A változatosság gyönyörködtet.

Kép Csütörtök-Gondold magad szépre!
Hidd el,hogy szép vagy,mosolyogj a srácokra a suliban,keresd a tükörképeden azokat a pontokat,amik a legjobban tetszenek.Ha elfogadod és szereted magad,mások is így tesznek majd.

Péntek-Agytorna
Nemcsak a testet és a lelket,de az agyat is ápolni és fejleszteni kell.Memorizálj egy dalszöveget,a barátnőid telefonszámát,nézz külföldi tévécsatornákat,vagy nézd meg a kedvenc DVD-det eredeti nyelven,angol felirattal.

Szombat-Partygirl
Amikor bulizni mentek a haverokkal,legyél mindenkivel kedves,nevess sokat,és beszélgess olyanokkal is,akiket eddig hanyagoltál.Sokkal izgalmasabb lesz így a buli!

Vasárnap-Chill out
Készítsd fel magad a következő hét kihívásaira.Csukd be a szobád ajtaját,és tanulás után hallgasd a kedvenc zenédet,rajzolj,olvass-csinálj bármit,ami ellazít.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.